Perhatian kepada my follower dan pengunjung..

salam sejahtera kepada my follower dan pengunjung blog yang x seberapa ini
saya ingin memberitahu yang saya telah membina satu blog baru
yang diberi nama A.m.i.n Z.u.n.a.i.d.i B.l.o.g
url blog baru itu ialah


kemungkinan blog lama ini tidak diupdate lagi
so..korang boleh follow blog baru saya yer
blog baru ni saya akan berusaha untuk update setiap hari

Henfonku rosak


alamak..
henfonku dah rosak!!
huhuhu...
nak tahu kenapa henfonku rosak..?

jawapannya.......
die terjun ke dalam air daa..
ehh..x delah
yang sebenarnya henfonku rosak sebab
masa merangkak dalam gua tempurung aritu..
dalam gua tuh ade air..

saya tlupe yang dalam seluar ade henfon..
lepas keluar gua baru perasan yang henfonku follow bersama
dan meneroka ke dalam Gua Tempurung gak..

cepat-cepat saya bukak seluar dan bajunya
bukan baju saya yer..
dan bagi cpr kat dia smbil berdoa
lapkan badan dia..supaya dia tak kesejukan..

alhamdulillah..
henfonku kembali bernafas dengan berkat doa dan
bantuan doktor AminZunaidi..muahaha
fuhh..lega rasenyer apabila dia dapat diselamatkan

tetapi..
sampai jer kat rumah..
dia pengsan baliklah..
huhuhu..
ingatkan habis bateri
rupa-rupanyer dia dah sakitlah..
sekejap dia hidup dan
sekejap dia mati..

cmne nk gune nih..
huhuhu
nampaknyer kena beli henfon baru ni..
ade sape2 nak bagi derma tak..?
cehh..muka tak malu mintak derma..
hihihi..

Tapak Kaki

Related Posts with Thumbnails